Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pivot Gang – “Studio Ground Rules”

Je maakte waarschijnlijk al kennis met Saba, het goudhaantje uit Chicago dat aan een stevige opmars bezig is. Op 23 februari zagen we dit nog bevestigd tijdens een hartverwarmend optreden in Botanique. Naast zijn solocarrière is hij ook blikvanger van rapperscollectief Pivot Gang, waartoe onder andere Frsh Waters, MFnMelo en zijn bloedeigen broer Joseph Chilliams behoren. Sinds donderdag staan er al drie singles op hun teller, waarvan nummer twee “Jason Statham, Pt. 2.” verscheen in februari.

Nieuwste single “Studio Ground Rules” fungeert als leidraad voor zij die voor het eerst in een opnamestudio belanden. Ze roepen op je lowkey te houden en tijdelijk als veredelde muurbloem dienst te doen: ‘Don’t stand out, sit down, shut up / Oh you smoke? Roll up, don’t stand out / Don’t call next on 2K, you not next.’ Een serieuze les in studio etiquette, toch zouden velen wat graag de studio delen met deze jongens. De sterk samenhangende bende laat het nummer baden in een gezapig, familiaal sfeertje. De bijhorende video werd, net als die voor “Jason Statham, Pt. 2.”, geregisseerd door Addison Wright, ondertussen zeer bedreven in het construeren van degelijke video’s met een beperkt budget. De focus van leider Saba ligt momenteel duidelijk bij Pivot Gang en een volledig album is vermoedelijk in de maak.

23 maart 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief