Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

The Warlocks, Frankie and The Witch Fingers en meer moois naar Leffingeleuren 2019!

Leffingeleuren is misschien wel één van de oudste festivals van ons land, maar aan relevantie heeft het nog steeds niet ingeboet. Sinds hun make over in 2015 spitst het festival gelegen in het West-Vlaamse Leffinge zich nog meer toe op opkomende talent die een grote toekomst wordt voorspeld en een aantal fijne grote alternatieve namen. Ook dit jaar hebben de programmatoren een aantal fijne namen weten te strikken die ons nu al doen uitkijken naar het tweede weekend van september. Grootste naam in deze aankondiging zijn de Amerikaanse psych rockers van The Warlocks. Ook nieuw op de line-up is de Engelse folkheld Bill Ryder-Jones die bekend werd samen met The Coral, maar nu al een tijdje solo zijn weg aan het gaan is. Fans van Crack Cloud komen dit jaar trouwens dubbel tot hun recht, want naast hun show, speelt ook N0V3L (met enkele Crack Cloudleden) in Leffinge. Verder krijgt het festival ook de Amerikaanse band Frankie and The Witch Fingers over de vloer, die onlangs nog het magistrale ZAM uitbrachten en een vijf sterren review van ons kregen. Ten slote voegen ook countryartiest Garrett T. Capps en de Gentenaar Mirek Coutigny zich aan de line up van Leffingeleuren toe. Dat Leffingeleuren zich nog maar eens etaleert als een ontdekkingsfestival, maken ze nog maar eens duidelijk met deze mooie lading namen.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Leffingeleuren. Vanaf 30 april zijn de early birds tickets te koop.

Overzicht per dag:

Vrijdag:

The Warlocks

Zaterdag:

Bill Ryder-Jones, Mirek Coutigny

Zondag:

Crack Cloud, N0V3L, Frankie and The Witch Fingers, Garrett T. Capps

4 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief