Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak & Smokey Robinson – “Make It Better”

Een uitverkochte Lotto Arena mocht er een dikke maand geleden aan geloven en geraakte helemaal in de groove van ene Anderson .Paak die serieus doorgebroken is. In 2016 stond de Amerikaan nog in de namiddag op de Main Stage van Pukkelpop, maar vorig jaar maakte hij de overstap naar Rock Werchter’s Barn-headliner. In november bracht hij nog zijn geslaagde nieuwe album Oxnard uit, maar enkele maanden later brengt hij alweer nieuwe songs uit. Zo kregen we enkele weken terug al “King James” te horen.

Op zijn nieuwe single “Make It Better” is naast Anderson ook de bijna tachtigjarige Motown-legende Smokey Robinson te horen. Deze keer klinkt Anderson nog eens wat ingetogener en jazzier, maar wel op zijn frisse en moderne wijze, die alweer de muziek ten goede komt. Met een leuke vibe en een zeer soulvolle zangprestatie is het deze keer wat minder funky, maar ook nu is het raak. We kijken met andere woorden uit naar zijn show op Pukkelpop, waar hij op de slotdag zal aantreden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief