Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mac Demarco – “All Of Our Yesterdays”

Goed nieuws komt nooit alleen, een zegswijze die vandaag wel lijkt te kloppen voor de fans van Mac Demarco. Vandaag raakte immers bekend dat de Amerikaan op woensdag 13 november nog eens naar de Ancienne Belgique zal afzakken. Mac is een bezige bij, want op 10 mei verschijnt inmiddels al zijn vierde plaat Here Comes the Cowboy en onlangs hielp hij ook nog de Brusselse band Robbing Millions met hun aanstaande plaat. Vorige maand kregen we met “Nobody” al een eerste voorsmaakje aangeboden, maar vandaag krijgen we er dus nog eentje met “All Of Our Yesterdays”.

Mac stelt ons op “All Of Our Yesterdays” weer op ons gemak met een heerlijk chille vibe en zijn herkenbare lo-fi sound. Ondanks dat het nummer heel gezapig overkomt weet het ons de volle speelduur te boeien en in zijn ban te houden. Alle instrumenten op het nummer werden trouwens door Mac himself ingespeeld en dat resulteert in een heerlijk golvend nummer dat de komende dagen de soundtrack van onze dagdromen zal zijn. Leuk wist-je-datje: Mac Demarco vond zijn inspiratie voor “All Of Our Yesterdays” in het toneelstuk Macbeth van Shakespear. “All Of Our Yesterdays” is wat ons betreft een schot in de roos en een typisch Mac Demarco nummer.

Op zondag 30 juni speelt Mac Demarco in The Barn op Rock Werchter en op woensdag 13 november staat hij in de Ancienne Belgique te Brussel (tickets te koop vanaf vrijdag 5 april 10:00).

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1574 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

The Simps - Siblings (★★★★): Puberale postpunk van een dynamisch duo

Je kent misschien wel een groep die je terugbrengt naar die zorgeloze tienerjaren in het skatepark. Zelfs als je zoals ons amper…
AlbumsRecensies

Benny Sings - Music (★★★): Zondagnamiddagmuziek

Onze sympathieke noorderbuur Tim van Berkenstijn, voor de meesten beter bekend als Benny Sings, zag zijn ster enkele jaren geleden pijlsnel de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Modern Bodies – “Invisible Line”

Als je tot een handvol seconden geleden nog niet van Modern Bodies gehoord had, zal je wellicht niet de enige zijn. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.