Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

The Kooks, Zwangere Guy en meer moois naar Dranouter 2019!

© CPU – Joost Van Hoey

Ibeyi, Black Box Revelation, Tom Odell, … de lijst van bekendgemaakte namen van Dranouter zag er al heel mooi uit, maar vandaag voegt de organisatie er een reeks leuke namen aan toe. Zo stunt de organisatie met de bevestiging van hun nieuwe headliner The Kooks, die deze avond in de Lotto Arena zullen optreden. Verder wordt ook de komst van de Brusselse hiphop-koning Zwangere Guy aangekondigd. Guy geeft vanavond het eerste van zijn twee uitverkochte shows in de AB. Verder staan ook de Duitse groep LaBrassBanda, de Canadese folkzangeres Sarah Jane Scouten en de Belgen Jan De Wilde, Black Flower, Lenny & De Wespen, Lieven Tavernier tussen de nieuwe namen. Tenslotte staan Myrddin & Imre, Naragonia Quartet, Hot Griselda, De Garre van Kornee en Ethno Flanders in het lijstje van nieuwe namen.

Dranouter gaat dit jaar door van 2-4 augustus. Tickets zijn reeds in verkoop.

28 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief