Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis – “Stay Awake”

Vrijdag verschijnt de debuutplaat A Place We Knew van Dean Lewis, hoog tijd dus om nog eens een laatste smaakmaker de wereld in te sturen. De Australische singer-songwriter scoorde onlangs nog een wereldwijde nummer één-hit met “Be Alright” en met 430 miljoen streams op Spotify is het ook zijn succesvolste single tot nu toe. Zijn zeemzoete gitaarmuziek valt in ieder geval in de smaak en velen zien in hem de nieuwe Ed Sheeran. Met zijn nieuwe single “Stay Awake” toont hij alvast dat hij meer is dan dat.

Het succesrecept wordt ook op “Stay Awake” toegepast, maar is gedrevener en vlotter dan op zijn hit “Be Alright”. Het nummer voelt heel zomers aan, maar dat zonder echt cliché over te komen. Het refrein op “Stay Awake” weet alvast te blijven plakken door zijn goed gevonden hook. Ook zijn stem laat op zijn nieuwste single geen steken vallen en weet door middel van zijn heesheid punten te scoren. Dean Lewis is een zeer getalenteerde songschrijver die weet hoe je een aanstekelijk popnummer schrijft en dat laat hij nog maar eens blijken op “Stay Awake”.

Op zondag 14 april staat Dean Lewis nog in de Ancienne Belgique in Brussel, maar enkele maanden later zal hij ook zijn opwachting maken op Rock Werchter.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

18 maart 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief