Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis – “Stay Awake”

Vrijdag verschijnt de debuutplaat A Place We Knew van Dean Lewis, hoog tijd dus om nog eens een laatste smaakmaker de wereld in te sturen. De Australische singer-songwriter scoorde onlangs nog een wereldwijde nummer één-hit met “Be Alright” en met 430 miljoen streams op Spotify is het ook zijn succesvolste single tot nu toe. Zijn zeemzoete gitaarmuziek valt in ieder geval in de smaak en velen zien in hem de nieuwe Ed Sheeran. Met zijn nieuwe single “Stay Awake” toont hij alvast dat hij meer is dan dat.

Het succesrecept wordt ook op “Stay Awake” toegepast, maar is gedrevener en vlotter dan op zijn hit “Be Alright”. Het nummer voelt heel zomers aan, maar dat zonder echt cliché over te komen. Het refrein op “Stay Awake” weet alvast te blijven plakken door zijn goed gevonden hook. Ook zijn stem laat op zijn nieuwste single geen steken vallen en weet door middel van zijn heesheid punten te scoren. Dean Lewis is een zeer getalenteerde songschrijver die weet hoe je een aanstekelijk popnummer schrijft en dat laat hij nog maar eens blijken op “Stay Awake”.

Op zondag 14 april staat Dean Lewis nog in de Ancienne Belgique in Brussel, maar enkele maanden later zal hij ook zijn opwachting maken op Rock Werchter.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - "Memories"

Dean Lewis is een singer-songwriter die we anno 2024 niet meer mogen onderschatten. Niet alleen in thuisland Australië weet hij met zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner - "Skind and Bones"

David Kushner was de afgelopen maanden onmogelijk te ontwijken. De jonge Amerikaan scoorde vorig jaar namelijk een reuzehit met zijn single “Daylight”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruth B. & Dean Lewis - "28"

Zowel Ruth B. als Dean Lewis zijn bekend door een doorbraakhit, zij dankzij “Lost Boy” en hij dankzij “Be Alright“. Ondertussen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.