Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Walther – “I Don’t Want To”

Walther is een band uit het Gentse die langzaamaan aan het groeien is. In 2015 begon Walther als soloproject van Hannes Walther Cuyvers (ook van RHEA, Ramkot en Hulder), maar al snel kwamen vriendin Lani Pellegrini (van Chackie Jam en soloproject Lani), Sam Enthoven (van Pavlove) en Alexander Le Bris erbij. Walther won al verschillende kleine wedstrijden en strandde bij Humo’s Rock Rally in de halve finale. De eerder rustige muziek van Walther kan worden omschreven als indie- of folkmuziek met elektronische invloeden. Voeg daarbij een dromerig sfeertje en we komen aan genieten.

De vierde single van het viertal doet ons op een zweverige manier verlangen naar de zomer in deze frisse dagen. De zachte stem van zanger Hannes Cuyvers gaat prachtig samen met de melancholische tekst. Walther neemt zijn tijd bij de opbouw van “I Don’t Want To” en dat is een goeie zaak. Niet snel snel naar het refrein, maar met geduld maken we een kleine reis en de eerder lange outro doet alleen verlangen naar meer. Misschien was 2018 nog wat te vroeg voor Walther om deel te nemen aan Humo’s Rock Rally, want met “I Don’t Want To” staat de Gentse band er helemaal.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

903 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef - "Arme Slechterik"

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Barely Autumn - "Let Go"

We staan aan de start van de zomer, en kijk eens wie we daar op onze radar zien verschijnen met een nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.