Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYPER! – “Ned”

HYPER! is afkomstig uit het tropische Gent en is klaar om van daaruit de Belgische rockscene te veroveren. Met hun luide, maar steeds zeer melodieuze rocksongs, won HYPER! al de harten van heel wat rockfans. Nadat ze tot de geselecteerden van Humo’s Rock Rally behoorden, nam hun bekendheid nog maar eens toe, maar op de grote doorbraak is het nog wachten. Mits wat meer werk en shows achter de kiezen, zien we ze in de toekomst wel op festivals als Rock Werchter staan.

“Ned” is wederom een rocknummer met bakken attitude en sex appeal, wat we niet al te vaak bij Belgische groepen te horen krijgen. Frontman Iskander Moens weet ondanks nog maar achttien jaar te zijn de aandacht helemaal te grijpen en kan moeiteloos de meisjesharten sneller laten slaan. Met riffs die retestrak in elkaar zitten en overtuigende drumpartijen is het ook deze keer weer helemaal koekenbak en genieten we volop van deze jonge rockgroep. Met “Ned” tonen ze aan dat ze binnenkort de sprong naar de grote podia kunnen maken. In september krijgen we in ieder geval al een ep.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

15 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief