Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Tom Odell, Dead Man Ray, Tourist LeMC en vijf andere namen voor Dranouter 2019!

© CPU – Bert Savels

Op enkele kilometers van de Franse grens ligt het kleine dorpje Dranouter, dat één keer per jaar een forse stijging aan inwoners kent. Ook dit jaar stromen enkele duizend muziekliefhebbers naar het kleine dorpje om er de leukste live acts aan het werk te zien. Nadat we al wisten dat o.a. Black Box Revelation, Novastar, SX, Ibeyi en nog een tiental anderen zullen optreden, komt men vandaag met acht nieuwe namen. Met de Britse hartenbreker Tom Odell en de Belgische trotsen Dead Man RayErtebrekers en Tourist LeMC heeft men opnieuw mooie headliners weten vast te leggen. Met Ladysmith Black Mamboza, Tuuletar, Wende en Old Man Luedecke vervolledigen iets kleinere namen de nieuwste worp van het festival. Binnenkort mogen we weer nieuwe namen verwachten.

Dranouter gaat dit jaar door van 2-4 augustus. Tickets zijn reeds in verkoop.

 

15 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief