Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia, Diplo) – “No New Friends”

 

Vorig jaar was daar plots uit het niets de nieuwe supergroep LSD. Vier singles en bijna een jaar later kwam dan eindelijk de aankondiging van het debuutalbum, al kan je van een debuut natuurlijk nog nauwelijks spreken wanneer je over Labrinth, Sia en Diplo praat. Labrinth, Sia & Diplo present… LSD komt uit op 12 april en daar kregen we vandaag een vijfde –en waarschijnlijk laatste– voorproefje uit. Eerder kregen we onder meer “Thunderclouds” en “Audio” voorgeschoteld.

“No New Friends” neemt ons opnieuw mee naar de feeërieke fantasiewereld die LSD met hun muziek probeert te creëren. Het samenspel tussen Sia en Labrinth is opnieuw overweldigend goed en ook Diplo pakt weer uit met een uitstekende productie. Het refrein is heel erg catchy en zo krijgen we ook nu weer een heel aangenaam popnummer. Het mag gezegd zijn, er komt tegenwoordig heel wat platte bagger uit in het popwereldje, maar gelukkig zorgt LSD voor een welgekomen frisse wind.

Nog een maandje wachten en we kunnen het album in zijn volledigheid beluisteren. De fundering van het album is reeds gelegd door de uitstekende singles, er moet dus al heel wat gebeuren om dit huisje van LSD nog te doen instorten.

SiteFacebookYoutube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth - "Kill For Your Love"

Labrinth, oftewel creatief genie zoals hij door velen bestempeld wordt. Het is al van 2019 geleden dat hij Imagination & the Misfit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Labrinth - "I'm Tired" & "Yeh I Fuckin' Did It"

Wat uit de mouw van Labrinth komt, verandert in een klein kunstwerk. De Britse singer-songwriter en producer is bij het grote publiek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aluna - "Forget About Me"

Het Britse duo AlunaGeorge wist zich de afgelopen tien jaar meermaals naar de top van verschillende dance hitlijsten te duwen. Met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.