Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia, Diplo) – “No New Friends”

 

Vorig jaar was daar plots uit het niets de nieuwe supergroep LSD. Vier singles en bijna een jaar later kwam dan eindelijk de aankondiging van het debuutalbum, al kan je van een debuut natuurlijk nog nauwelijks spreken wanneer je over Labrinth, Sia en Diplo praat. Labrinth, Sia & Diplo present… LSD komt uit op 12 april en daar kregen we vandaag een vijfde –en waarschijnlijk laatste– voorproefje uit. Eerder kregen we onder meer “Thunderclouds” en “Audio” voorgeschoteld.

“No New Friends” neemt ons opnieuw mee naar de feeërieke fantasiewereld die LSD met hun muziek probeert te creëren. Het samenspel tussen Sia en Labrinth is opnieuw overweldigend goed en ook Diplo pakt weer uit met een uitstekende productie. Het refrein is heel erg catchy en zo krijgen we ook nu weer een heel aangenaam popnummer. Het mag gezegd zijn, er komt tegenwoordig heel wat platte bagger uit in het popwereldje, maar gelukkig zorgt LSD voor een welgekomen frisse wind.

Nog een maandje wachten en we kunnen het album in zijn volledigheid beluisteren. De fundering van het album is reeds gelegd door de uitstekende singles, er moet dus al heel wat gebeuren om dit huisje van LSD nog te doen instorten.

SiteFacebookYoutube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (★★★): Brave TikTok-pop

Miley Cyrus is al enige tijd een popster met een rock-‘n-rollattitude. Zonder het te linken aan rockmuziek, heeft Cyrus de afgelopen tien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Plank - "L.S.D. (Love So Damaged)"

In Londen zorgt het collectief LOUD LDN voor een frisse wind in de dancescene, met Charlotte Plank als een van de meest…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth - "Kill For Your Love"

Labrinth, oftewel creatief genie zoals hij door velen bestempeld wordt. Het is al van 2019 geleden dat hij Imagination & the Misfit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.