Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia & Diplo) – “Audio”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia & Diplo) – “Audio”

De supergroep rond wereldsterren Labrinth, Sia en Diplo bestaat vandaag exact één (!) week. Uiteraard moet dat gevierd worden met nieuwe muziek. Vorige week kregen we nog de eerste single “Genius” te horen en die werd uit verschillende hoeken erg positief ontvangen. Het lijkt wel of het trio al jaren samenwerkt.

De verwachtingen voor de tweede single lagen dus hoog nadat de eerste single ons zo aangenaam verraste. Het nummer heet, erg toepasselijk, “Audio” en wordt opnieuw vergezeld door een visueel uitmuntende videoclip. Je hoort duidelijk dat de productie van de hand van Diplo komt en de stemmen van Sia en Labrinth grijpen je direct bij de keel. “Audio” is veel radiovriendelijker dan de vorige single en komt dus net op tijd voor de zomer. De toekomst voor LSD ziet er heel erg mooi uit, laat dat duidelijk zijn!

Twee singles op twee weken tijd, het kan blijkbaar niet snel genoeg gaan voor het drietal. Er zou zelf al een volledig album klaarliggen dat later dit jaar zou uitkomen. Momenteel heeft LSD nog geen tourdata gepland, maar Diplo kan je deze zomer wel al spotten op Dour.

Youtube / Twitter / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia - "Gimme Love"

Sia, ooit at de hele wereld uit haar handen en stond ze continu bovenaan de hitlijsten met nummers als “Chandelier” en “Cheap…
AlbumsRecensies

Labrinth - Ends & Begins (★★): Van een mooi bord kun je niet eten

In het afgelopen decennium is Labrinth stilletjes maar zeker uitgegroeid tot een van de meest geprezen en belangrijkste muzikanten van het hedendaagse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth - "Never Felt So Alone" (feat. Billie Eilish)

De allergrootste hits van Labrinth lagen tot voor kort een dikke vijf jaar achter ons, maar sinds enige tijd is de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.