Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia & Diplo) – “Thunderclouds”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia & Diplo) – “Thunderclouds”

Drie maanden geleden werd de nieuwe supergroep LSD geboren. Labrinth, Sia en Diplo vuurden direct twee singles op de wereld af. Eerst kregen we “Genius”, een week erna “Audio”. Beide singles werden wereldwijd erg gesmaakt. Die eerste werd al bijna 100 miljoen keer gestreamd op YouTube en Spotify. “Audio” deed het zelf nog beter met al 125 miljoen streams. Van een sterk debuut gesproken!

Met “Thunderclouds” krijgen we opnieuw een heel andere sound te horen. Het nummer is veel rustiger dan de twee vorige singles. Het ontbreekt in dit nummer wat aan dat ene ontploffingsmoment. Natuurlijk blijven de heerlijke stemmen van Sia en Labrinth ook op dit nummer makkelijk overeind en weet Diplo als geen ander hoe hij deze twee stemmen met elkaar kan combineren. Ondanks de andere sound, is “Thunderclouds” toch weer een sterk nummer. Of het evengoed zal scoren als de twee vorige singles valt natuurlijk nog af te wachten.

Het mag stilaan duidelijk zijn dat LSD als groep geen eendagsvlieg zal worden (wat ook wel een beetje te verwachten was wanneer drie wereldsterren van dit kaliber samenwerken). Later dit jaar mogen we alvast hun debuutalbum verwachten. Hopelijk hoort daar ook een wereldtournee bij, want wat voor een spektakel zou dat geven!

Website / Facebook

 

Related posts
AlbumsRecensies

Labrinth - Ends & Begins (★★): Van een mooi bord kun je niet eten

In het afgelopen decennium is Labrinth stilletjes maar zeker uitgegroeid tot een van de meest geprezen en belangrijkste muzikanten van het hedendaagse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth - "Never Felt So Alone" (feat. Billie Eilish)

De allergrootste hits van Labrinth lagen tot voor kort een dikke vijf jaar achter ons, maar sinds enige tijd is de Britse…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (★★★): Brave TikTok-pop

Miley Cyrus is al enige tijd een popster met een rock-‘n-rollattitude. Zonder het te linken aan rockmuziek, heeft Cyrus de afgelopen tien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.