Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jade Bird – “My Motto”

Jade Bird wist net niet de titel van BBC Sound of 2018 te claimen. Ondertussen weet ze toch op haar eigen manier de muziekwereld te veroveren. In 2017 bracht ze haar debuut ep uit en nu in 2019 is het tijd voor haar debuutalbum. Deze Britse singer-songwriter wist vorige maand in de Botanique al ons hart te stelen en met haar nieuwste single “My Motto” doet ze dat opnieuw.

Het begint stilletjes aan duidelijk te worden waar Jade Bird nu net haar inspiratie haalt. Na “Love Has All Been Done Before” staat opnieuw het break-up thema centraal in haar nieuwste single. “My Motto” is een sterke powerballade met een herkenbare tekst voor iedereen die al eens iemand heeft moeten achterlaten. Strijkers zouden bijna cliché klinken in dit verhaal maar het geeft wel degelijk dat tikkeltje meer aan het nummer. Wij zijn alvast benieuwd wat ze nog allemaal uit de kast gaat halen op haar debuutalbum.

Facebook

13 maart 2019

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter