Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Black Pumas – “Fire”

Psychedelische soul met een vleugje ‘Rock N Roll’, zo kan je de muziek van Black Pumas het best omschrijven. De band, bestaande uit zanger Eric Burton en gitarist Adrian Quesada, wordt door de muziekwereld beschreven als één van de bands die je de komende jaren in de gaten moet houden en dat begrijpen wij volledig. Met “Black Moon Rising” kregen de twee heren ons al stil en hier hebben ze een magisch vervolg aan gebreid. Als je fan bent van The Black Keys, Band Of Horses en Alabama Shakes, zouden we zeker hun nieuwste nummer “Fire” eens een kans geven.

“Fire” begint heel uitdagend en neemt ons meteen mee naar een fantastisch stukje soul. Het dansbare komt naar boven wanneer Eric Burton zijn prachtige stem over het nummer uitspreekt. Een sterk begin is altijd belangrijk, maar het vervolg ook en dat hebben de heren van Black Pumas goed aangepakt. De sterke riffs bij de gitaren, een prachtige drumsolo en enkele juist geplaatste pianotoetsen, maken het nummer af. We zijn benieuwd hoe de toekomst er voor deze heren gaat uitzien, maar tot nu toe ziet deze heel rooskleurig.

Facebook | Instagram | Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Black Keys - Dropout Boogie (★★★½): Fris, frivool en ook wat stoffig

Er zijn zo van die groepen die synoniem zijn met degelijkheid en waarvan je bij elke nieuwe release op voorhand weet wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.