banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Black Pumas – “Fire”

Psychedelische soul met een vleugje ‘Rock N Roll’, zo kan je de muziek van Black Pumas het best omschrijven. De band, bestaande uit zanger Eric Burton en gitarist Adrian Quesada, wordt door de muziekwereld beschreven als één van de bands die je de komende jaren in de gaten moet houden en dat begrijpen wij volledig. Met “Black Moon Rising” kregen de twee heren ons al stil en hier hebben ze een magisch vervolg aan gebreid. Als je fan bent van The Black Keys, Band Of Horses en Alabama Shakes, zouden we zeker hun nieuwste nummer “Fire” eens een kans geven.

“Fire” begint heel uitdagend en neemt ons meteen mee naar een fantastisch stukje soul. Het dansbare komt naar boven wanneer Eric Burton zijn prachtige stem over het nummer uitspreekt. Een sterk begin is altijd belangrijk, maar het vervolg ook en dat hebben de heren van Black Pumas goed aangepakt. De sterke riffs bij de gitaren, een prachtige drumsolo en enkele juist geplaatste pianotoetsen, maken het nummer af. We zijn benieuwd hoe de toekomst er voor deze heren gaat uitzien, maar tot nu toe ziet deze heel rooskleurig.

Facebook | Instagram | Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Black Pumas @ Ancienne Belgique (AB): Van sensatie tot vaste waarde

Amerikaanse bands die de oversteek maken naar het Europese vaste land voor een uitgebreide tournee, ze zijn dit najaar nog in een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weval - "Fire"

Elektronisch duo Harm Coolen en Merijn Scholte Albers maken al enkele jaren de dance scene onveilig onder hun alias Weval. Wie nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Band of Horses - "Crutch"

Voor het laatste streepje nieuwe muziek van Band of Horses moeten we terug naar 2016. Toen verscheen het aangename Why Are You…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.