Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gesaffelstein – “Blast Off” (feat. Pharrell Williams)

Er was een tijd dat de Franse techno-dj Gesaffelstein als underground werd beschouwd, maar die dagen liggen al even achter ons. Met “Lost In The Fire” scoorde hij dit jaar al een hit met The Weeknd, zijn nieuwste worp “Blast Off”moet daar het logische vervolg op worden.

Wederom uptempo beats, deze keer samengemixt met een goeie scheut synthpop, die samen voor een futuristische sfeer zorgen en Williams die ons verrast. Normaal moet de man het hebben van veel te blije nummers, maar zijn stem lijkt verrassend goed samen te smelten met de donkerdere muziek van Gesaffelstein. Een heel intens nummer met een underground vibe, net zoals we Gesaffelstein graag bezig horen. “Blast Off” zal ook te horen zijn op Gesaffelstein’s plaat Hyperion, die we op drie augustus mogen verwachten.

Tracklist Hyperion

“Hyperion”
“Reset”
“Lost In The Fire” (Feat. The Weeknd)
“Ever Now”
“Blast Off” (Feat. Pharrell Williams)
“So Bad” (Feat. Haim)
“Forever” (Feat. The Hacker & Electric Youth)
“Vortex”
“Memora”
“Humanity Gone”

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 maart 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter