Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gesaffelstein ft. The Weeknd – “Lost in the fire”

Gisteren kondigden de Franse producer Gesaffelstein en de Canadese The Weeknd hun gezamenlijk nieuw nummer “Lost in the fire” aan. Gesaffelstein werkte al eerder vorig jaar mee aan The Weeknds ep My Dear Melancholy,. Eerder raakte ook bekend dat een nieuw album, Chapter VI, van The Weeknd klaarligt. “Lost in the Fire” dient hierbij als voorproefje. We moeten toegeven dat onze interesse wel gewekt is.

Meer dan in My Dear Melancholy, is het accent van Gesaffelstein duidelijk merkbaar. Intergalactische uptempo beats ondersteunen de zang van Abel. Net zoals voorgenoemde ep, is dit nummer eerder atypisch in vergelijking met voorgaand werk. Nu lijkt The Weeknd toch een nieuw pad te hebben ingeslagen door verder te breien op het elan van zijn vorige ep. Concluderend: minder hitpotentieel, maar wel nog steeds een degelijk nummer.

11 januari 2019

About Author

Ann-Frédérique Lorquet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief