Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sigrid – “Sight Of You”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Volgende week verschijnt het langverwachte debuutalbum van onze favoriete popzangeres Sigrid. Daaruit konden we al heel wat nummers horen, maar om de release van het album nog eens helemaal naar voor in ons geheugen te duwen, komt Sigrid vandaag met nog een nieuw nummer daaruit. “Sight Of You” is de titel en samen met “Sucker Punch”, “Strangers”, “Don’t Feel Like Crying”, “Don’t Kill My Vibe” en “Dynamite” is dat te vinden op Sucker Punch dat op 8 maart verschijnt. De dame kondigde ook nog een concert aan in de Ancienne Belgique op 20 november, nu al iets om naar uit te kijken.

“Sight Of You” heeft een tamelijk episch begin, wat atypisch is voor een Sigrid single. Even lijkt het alsof we naar een orkest aan het luisteren zijn, maar eens haar stem invalt, worden we toch gerustgesteld. Het is een groots nummer dat dankzij de strijkers een extra dimensie krijgt. Uniek, en eens iets helemaal anders van Sigrid. Toch is ook dit weer een geweldige popsong waarin de diversiteit van de zangeres in de kijker wordt gezet. We hebben het laatste van haar duidelijk nog niet gehoord, zoveel is duidelijk.

28 februari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief