Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid – “Strangers”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid – “Strangers”

Onlangs was Sigrid in ons kleine Belgenland, meerbepaald in een uitverkochte AB-zaal.  De Noorse debutante heeft slechts één EP op zak, maar verblijdde haar publiek met een resem nummers. Zo ook het nieuwe “Strangers”.

Als we haar energie en lyrische popcreativiteit moeten meten, dan zou dat op een schaal van Dua Lipa tot Halsey zijn. In dat geval scoort “Strangers” zeker een zeven. Alhoewel het net dat tikkeltje minder aanstekelijk is dan “Plot Twist” en “Don’t Kill My Vibe“, getuigt het van een eerder ongeziene fragiliteit. /Just like in the movies/ vormt een kalme aanloop, zoals we intussen gewoon zijn van Sigrid. Het begin van iets dat uiteraard uitmondt in een energieke afkeer, want /Not like in the movies, our story is after the end/. Opnieuw een extra bodem en vrij catchy. Vooral wederom een nieuw facet van haar stemgebruik.

Op het poweralbum moeten we nog even wachten, maar Sigrid heeft voorlopig genoeg om ons zoet te houden. Zo blinkt ze op nummer 1 van de soundtrack van de Justice League-film, met “Everybody Knows“.

 

 

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.