Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinkane – “Everybody”

Geheel in lijn met de warme temperaturen van de laatste dagen kunnen we genieten van de zomerse sfeer die Sinkane opwekt met zijn nieuwe single. Hij brengt een originele mengeling van Afrikaanse invloeden, maar ook funky gitaarwerk met hier en daar de nodige portie synths. Het is nog wachten op zijn nieuwe album Dépaysé tot 31 mei, maar tot dan kunnen we alvast dansen op de eerste single van die plaat! “Everybody” is weliswaar meer dan zomaar een plezant dansnummer, het zit namelijk ook goed in elkaar en heeft een mooie boodschap voor iedereen en over iedereen: de knaller van een single gaat over inclusie.

Van meet af aan zit de sfeer erin. “Everybody” is vanaf de eerste seconde heel catchy en het dansbaarheidsgehalte schiet als een raket de hoogte in. Zoals we van Sinkane gewend zijn, krijgen we een originele mix aan genres voorgeschoteld. Afrikaanse vibes die voor het vrolijke, opgewekte gevoel zorgen, worden aangevuld met een stevige gitaar die vaart in het nummer steekt. Door dat gitaarwerk is “Everybody” niet alleen een feest, maar krijgt het ook nog eens een krachtige dimensie. We zijn helemaal mee, en wanneer er zelfs synths bij komen kijken is het plaatje compleet. Al die dimensies vloeien weer eens zo goed in elkaar over tot een mooi geheel. Moet je kunnen! Dat wij uitkijken naar die nieuwe plaat, behoeft dus weinig verdere uitleg.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Sinkane - Dépaysé (★★★): Het zonnetje in huis

Sinkane is vast geen onbekende meer voor al wie kan genieten van zonnige sfeermuziek die daarenboven nog eens bol staat van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinkane - "Dépaysé"

Sinkane’s sound valt niet eenduidig te omschrijven. De man gebruikt Afrikaanse vibes en durft daar al eens een aardige lading synths tegenaan…
Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Absolutely Free Festival met Sinkane & The Notwist

Wie tegen begin augustus zijn lege batterijen bijhoudt, kan op vier en vijf augustus ook dit jaar weer genieten van een divers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.