Muzieknieuwtjes

Peuk tweede naam op vijfde Dansende Beren feest

Peuk en punk, het verschilt maar één letter en dat lijkt ons ook logisch. Het drietal maakt stevige punk, maar dan net melodieus genoeg om toch een publiek te bereiken. Humo vergeleek het debuut van de band met In Utero van Nirvana, grote woorden, we zijn er dan ook van overtuigd dat de band het ver kan schoppen. Met Dave Schroyen (van Fence en Birds That Change Colour, vroeger Millionaire en Creature with the Atom Brain) op drums, Jacques ‘Jacky’ Willems (van Heisa) op bas en frontvrouw Nele op zang en gitaar heeft de band alvast heel wat kilometers op zijn teller. Die teller gaat alleen maar de hoogte in gaan na hun show op Dansende Beren Feest in Brugge. Ook wij waren fan van het debuut, en live zou het een pletwals zijn. Wij kijken er alvast naar uit!

Dansende Beren feest #5 vindt plaats op zaterdag 23 maart in Snuffel Hostel te Brugge. Inkom is gratis. Op de line-up Mooneye en Peuk, derde naam volgt binnenkort. Meer info op het Facebook-event.

19 februari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief