Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Sting komt exclusief naar Gent Jazz 2019

© CPU – Joost Van Hoey

Tussen 28 juni en 9 juli verwelkomt de organisatie van Gent Jazz weer de elite van de kwalitatieve muziek. Vorig jaar wist men uit te pakken met de komst van o.a. Björk, The Roots, Tom Jones, David Byrne, … en kon men over een geslaagde editie spreken. Voor komende zomer kondigde men reeds Diana Krall, Gregory Porter en John Zorn ‘Bagatelles’ aan, maar vandaag weet men daar met de exclusieve boeking van Sting nog eens een schepje bovenop te doen. Het is de eerste keer sinds 2017 dat Sting terugkeert naar België. Op maandag 7 juli zal Sting met ‘My Songs’ op het Gentse podium staan en zullen hits zoals “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle”, … op de setlist staan. Een aanrader voor elke grote The Police en Sting-fan dus!

De organisatie voegt later nog enkele toppers toe aan de festivaldag, waarvoor de tickets aanstaande vrijdag (15/2) in verkoop gaan.

13 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief