Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Frankie and the Witch Fingers – “Pleasure”

Frankie and the Witch Fingers. Soms is een bandnaam alleen voldoende om een album uit je platenkast te kiezen. Het vierkoppige garage-collectief uit de kelders van Los Angeles produceert al sinds 2015 aan de lopende band psychedelische kleppers van platen, waarvan Brain Telephone de recentste is. Met strakke fuzzbommetjes als “Learnings of The Light” en “Lou Reed” kreeg de band recent ook voet aan grond in Europa, waar hij wist te overtuigen met een aardschok aan gitaargeweld en pure power. Met “Pleasure” volgt nu een nieuwe single die exact die sterke punten in de verf zet.

“Pleasure” windt er geen doekjes om: dit is een nummer om op te bewegen. Terwijl de absurde videoclip erop los glitcht kan je er volledig voor gaan, surfend op een golf aan powerchords. ‘Pleasure’ staat hier centraal, niet de afwerking, noch de productie van de song. Het is zo’n nummer dat je ziet opduiken op de achtergrond van feestjes uit de sixties: strakke rock & roll die uitnodigt om nog een LSD-blaadje te kopen van die langharige weirdo aan de ingang, terwijl er een liquid light show over het publiek geprojecteerd wordt. Het is goed, een oorwurm zelfs, en we kijken uit naar meer!

Facebook | Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

25 januari 2019

About Author

Jonas Rombout


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief