Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nilüfer Yanya – “In Your Head”

Nilüfer Yanya is nog maar 23 jaar jong, maar lijkt al een ervaren artiest te zijn. Nadat ze in 2018 door de BBC genomineerd werd voor BBC’s Sound Of 2018 kreeg ze eindelijk de aandacht die ze verdiende. Inmiddels tourde ze al met The XX en speelde ze in het voorprogramma van Interpol in Vorst Nationaal. Met drie EP’s op de teller wordt het stilaan tijd voor haar debuutalbum. Pitchfork, NME, Noisey, BBC, … zijn fan van de Londense Indie soulzangeres en wij zijn dat ook.

“In Your Head” is de tweede single van Nilüfer’s eerste album Miss Universe en volgt op de eerste straffe single “Heavyweight Champion Of The Year“. Met haar nieuwe single gaat ze er wat steviger tegenaan dan we van haar verwacht hadden, want het nummer bevat een aardig aantal garage-rock invloeden die we zeker weten te smaken. Thema van het nummer is het gevoel dat je soms een paranoia bent. Iets waar iedereen zich in kan vinden en dat door de sterke videoclip die gefilmd werd in Las Vegas versterkt wordt.

Op 22 maart komt Nilüfer’s debuutalbum Miss Universe uit. Ze zal het album op 29 april voorstellen in de Botanique voor Les Nuits. 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1342 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Nilüfer Yanya - Feeling Lucky? (★★★★): Tien prachtige, maar snelle minuten

Vorig jaar prijkte Nilüfer Yanya met het sublieme Miss Universe nog op de vijftiende plaats in onze lijst met beste internationale albums….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nilüfer Yanya - "Crash"

Er zijn maar weinig artiesten die ons de laatste jaren zo hard hebben betoverd als Nilüfer Yanya. Haar grandioze debuutalbum beloonden we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Lu ft. Gabriel Gifford & Harvey Causon - "Compos Mentis"

Lucy Lu is amper bekomen van zijn wereldwijde tour als basgitarist van Nilüfer Yanya en toch is hij daar alweer met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.