Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Drums – “Body Chemistry”

The Drums, vooral bekend van hun hit “Let’s Go Surfing” komt op 5 april met een nieuw album genaamd Brutalism. Hun vorige album dateert al van 2017 en bleef daarmee zwaar onder de verwachtingen. Of we echt nog in het meervoudige persoonsvorm moeten spreken, is nog maar de vraag, aangezien zanger Jonathan Pierce nog het enigste originele bandlid is.

“Body Chemistry” is een uptempo nummer waarin Pierce het vooral over zichzelf heeft. Pierce stelt zichzelf in vraag. Laten we hopen dat de man aan genoeg zelfreflectie heeft gedaan om zijn aankomende album toch iets of wat interessant te maken. Dat het allemaal om hem draait, is duidelijk te zien op de albumcover. Muzikaal klinkt het allemaal veel te plat, wat uiteindelijk zorgt voor een extreem saaie single. We hebben niet de hoogste verwachtingen van hun aankomende album, The Drums lijkt meer en meer een band te worden die de handdoek al langer in de ring had moeten werpen. De andere bandleden hingen hun instrumenten al aan de wilgen, misschien moet Pierce er ook maar eens de brui aan geven.

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Drums - "Nadia"

Het is ondertussen geleden van 2017 dat The Drums transformeerde in een soloproject van frontman Jonny Pierce. Hetzelfde jaar bracht Pierce op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Drums - "Try"

Na het in april uitgebrachte album Brutalism, komt de Amerikaanse band The Drums met een nieuw bonusnummer “Try” aandragen. Brutalism, de opvolger van…
AlbumsRecensies

The Drums - Brutalism (★★★): Brutaal, maar niet geniaal

Hoe brutaal ben je, als je de volledige geschiedenis die aan The Drums vasthangt, jezelf toeëigent en dan volledig overboord gooit? Brutaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.