Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Drums – “Isolette”

© Qiao Meng

The Drums werd vijftien jaar geleden opgericht als vierkoppige groep, maar gaat sinds 2016 door het leven als soloproject van overblijvend lid Jonathan Pierce. The Drums kenmerkt zich door zijn alternatieve indierock, waar het al vijf albums mee vulde en met “Let’s Go Surfing” nog steeds zijn grootse hit scoorde. Binnenkort voegt Pierce een zesde plaat aan die discografie toe dat Jonny zal heten. De afgelopen maanden loste hij daar al vier nummers van, waaronder “I Want It All” en “Obvious“. Ook vandaag laat de Amerikaan nog een single daarvan horen en gelukkig voor ons is Jonny een lange plaat, want zelfs met deze nieuwe “Isolette” zitten we nog niet in de helft.

Afgaande op de eerder uitgebrachte nummers hadden we een vermoeden dat Jonathan Pierce niet zou afwijken van zijn genre en “Isolette” zet die trend – gelukkig – verder. De zomerse indierock neemt ons van begin tot eind mee en laat ons onderweg geen enkele keer los. Het aanstekelijke refrein zorgt er dan weer voor dat de single zich ergens in onze gehoorkanalen nestelt. Daarin herhaalt de zanger voornamelijk de titel “Isolette”, wat zoveel betekent als couveuse. Het past bij de heerlijke zomerdagen waar we deze week al van mochten genieten en maakt ons warm voor Jonny.

Jonny verschijnt op 13 oktober.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Hannah - "Davey Says"

We kunnen ons het eeuwig blijven afvragen, maar iets aan cafés en barretjes moet een bepaalde aantrekkingskracht hebben dat voor muzikanten bijna…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Mallory Hawk - "All Your Troubles" & "Run Until They Catch You"

Mallory Hawk draait al even mee in het muziekwereldje. Ze nam de rol van frontvrouw op zich in postpunkband Customer, en is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "Silence"

Een kleine twee weken voor de release van hun achtste studioalbum Final Summer, brengen de rockers van Cloud Nothings toch nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.