Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single whenyoung – “Never Let Go”

whenyoung (geschreven zonder hoofdletter), de Ierse band die vorig jaar nog in de AB stond als het voorprogramma van The Vaccines, zet stappen. Toen de drie bandleden elkaar ontmoetten in een bar in Ierland verhuisden ze samen naar Londen en begonnen ze samen muziek te maken. Vorig jaar losten ze hun eerste ep genaamd Given Up en ze zijn blijkbaar ook dit jaar van plan om nieuwe muziek op ons af te vuren. Een debuutalbum is nog niet aangekondigd, al lijkt er geen twijfel over te bestaan dat dat er ooit wel nog eens zal komen.

“Never Let Go” integreert de aangename stem van zangeres-bassiste Aoife Power in een typische indie sound met een snuifje artrock erover. Muzikaal zit het snor; het is allemaal wel interessant genoeg om onze aandacht vast te houden. Toch is het niet helemaal gloednieuw wat ze doen—het warm water moet dan ook niet steeds opnieuw heruitgevonden worden. Wat ze doen, doet whenyoung goed, en dat resulteert in een fijn liedje dat ook nog eens meezingbaar is. Wie fan is van Estrons, Blossoms of Declan McKenna zal de muziek van whenyoung zeker kunnen appreciëren!

Facebook | Spotify

11 januari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief