Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kehlani & Ty Dolla $ign – “Nights Like This”

Een debuutalbum maken dat je wereldwijd op de kaart zet. Het is niet makkelijk voor een beginnende artiest, maar bij de Amerikaanse zangeres Kehlani lukte het wel. SweetSexySavage bezorgde Kehlani een plek in de top drie van de Amerikaanse album charts en het succes bleef sindsdien toenemen. Haar samenwerkingen met o.a. Eminem, Stormzy, Cardi B, Hayley Kiyoko en Jessie Reyez staan eveneens ook niet slecht op haar muzikale CV. Dit jaar komt de Amerikaanse R&B-ster met haar tweede album en de eerste single krijgen we vandaag.

Met “Nights Like This” toont Kehlani dat we voor haar tweede album nog eens catchy R&B mogen verwachten. “Nights Like This” is enorm hitgevoelig en blijft dankzij het refrein ook nog eens snel hangen. De Amerikaanse rapper Ty Dolla $ign vervoegt haar bij het nummer en zijn passage stelt voor een keer niet teleur, want zijn strofe brengt nog eens een andere vibe in het nummer, waardoor er dus net op tijd afwisseling is. Al bij al geen slechte terugkeer van Kehlani.

10 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief