banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nick Waterhouse – “Song for Winners”

Nick Waterhouse, de meest groovy rhythm-and-blues muzikant uit Los Angeles, is terug met een schot in de roos! Naast het uitbrengen van de single “Song for Winners”, kondigde hij zijn nieuwe album aan. Het zal Nick Waterhouse heten, en daar is een goede reden voor. Dit album zou de beste weergave zijn van wie Nick Waterhouse eigenlijk is. Zijn gevoelens, invloeden en kortweg zijn essentie zouden nog nooit zo duidelijk tot uiting gekomen zijn als op zijn zelfgetitelde album. Dat klinkt spannend en veelbelovend! Het is nog wachten op het album tot 8 maart, maar de goede start “Song for Winners” kunnen we alvast grijs draaien.

Met “Song for Winners” waan je je meteen de bad guy in de memorabele openingsscène van een of andere klassieker waarin je moeiteloos en vol arrogantie een bank berooft. (Misschien denken we aan Baby Driver.) Met andere woorden: het is een nummer dat energie uitstraalt. De groove zit goed en dansen is haast onvermijdelijk. “Song for Winners” is sterk doordat veel aandacht besteed werd aan belangrijke details. Waterhouse’s stem is natuurlijk perfect voor dit genre, maar ook wordt een authentiek live-gevoel opgewekt. Met backings op het juiste moment en de perfecte hoeveelheid aan blazers wordt dit nummer afgewerkt.

Op 23 maart komt Waterhouse naar de Botanique in Brussel. We zien jullie daar om samen te dansen!

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Nick Waterhouse: "Ik schrijf eerlijke folkmuziek, zo simpel is het."

Authentiek en vernieuwend. Twee schijnbaar onverzoenbare adjectieven die toch samen vervat zitten in elke vezel van Nick Waterhouse. Wat begon als een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Nick Waterhouse - "Very Blue" & "Medicine"

We worden er wel eens van beschuldigd in die ‘goeie ouwe tijd’ te zijn blijven steken. Niet geheel onterecht – wie denkt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nick Waterhouse - "I'm Due (For a Heartache)"

Nick Waterhouse, de Amerikaanse rhythm-and-blues expert die al eens graag gitaar speelt en er vooral heel wat van kan, bracht eerder dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.