Muzieknieuwtjes

Ruby Grace tweede naam op het Dansende Beren verjaardagsfeest

Op 1 februari worden we vier jaar oud. En zoals iedereen, vieren wij ook graag een verjaardag. Dat doen we dit jaar opnieuw aan de hand van een verjaardagsfeest waarop we drie beloftevolle artiesten zetten die jullie kunnen ontdekken. Vorige week kondigden we het feest aan met Black Leather Jacket, vandaag komt de popnimf Ruby Grace daarbij. Je kan beide artiesten aan het werk zien op 1 februari in Barbroos. Volgende week komt daar nog een hele fijne derde naam bij.

Het is geen geheim dat we bij Dansende Beren een klein beetje fan zijn van Ruby Grace. We zijn dan ook erg verheugd om haar te kunnen verwelkomen op 1 februari. Al van bij de release van haar debuutsingle “Lipgloss” hoorden we dat er potentieel zat in de jongedame. Op haar eerste show in Bar Mirwaar, zagen we al meteen dat het niet lang zal duren vooraleer deze dame gigantische potten zal breken. Ontdek het allemaal zelf bij ons en geniet mee van een zwoel avontuur doorheen de sounds van Ruby Grace.

8 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief