Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Future Messiah – “Starnight”

Future Messiah zou wel eens de nieuwe rijzende sterk kunnen worden van de beloop-scene. Het elektropop tweetal bestaande uit Daan De Clerck en Olivier Degryse uit Leopoldsburg nam twee jaar geleden deel aan Humo’s Rock Rally, een ervaring die hen veel heeft gebracht zo blijkt. Hun eerste wapenfeit “Monorose” toonde al wat de twee in hun mars hebben en met de feedback op HRR bleven ze verder muziek schrijven. Vandaag verschijnt in ieder geval hun nieuwste worp “Starnight”, geheel in eigen beheer opgenomen en uitgebracht, waarmee ze een regelrechte oorworm hebben geland.

Een intro die een beetje aan Bazart doet denken, opent “Starnight” op een frisse en aangename manier. Dat melancholie een belangrijke rol speelt in de muziek van Future Messiah, is bovendien duidelijk hoorbaar in de melodie alsook in de de tekst. Het sterkste aan “Starnight” is ongetwijfeld het refrein, dat goed in elkaar zit en een hook heeft die maar moeilijk uit je hoofd te krijgen is. De melodielijn is ook mooi uitgewerkt en maakt van “Starnight” een luchtig en makkelijk verteerbaar nummer dat gemakkelijk ook op de radio zou kunnen marcheren. Future Messiah heeft in ieder geval de ambitie om het ver te kunnen schoppen, zoveel is in ieder geval duidelijk!

Facebook

6 januari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Future Messiah – “Starnight””

  1. Marc schreef:

    Mooi nummer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief