Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Future Messiah – “Dreamer”

Het was meer dan een jaar wachten op de tweede single van Future Messiah, maar de groep rond multi-instrumentalist Daan De Clerck heeft eindelijk een nieuwe single gelost. Hun meeslepende indie rock levert hen heel wat selecties in talenten- en kansenparcours op, want de sound van hun muziek is catchy en dromerig. Als invloeden citeren ze vaak Editors en Coldplay, die eveneens met muzikale bombasten aan de dag durven te komen.

“Dreamer” is een mooie elektropopsong geworden die dankzij zijn alternatief kantje een heel breed publiek kan aanspreken. In de strofes telt vooral de sfeerschepping, die vooral naar het mysterieuze en donkere lonkt, terwijl het refrein de schaduwen wat laat vervagen en de hemel helemaal opklaart. “Dreamer” voelt aan als een zomernacht waar je de ene vallende ster na de andere kan waarnemen en zet dus echt aan tot dromen.

Maandag 30 maart stelt de groep bovendien de single ook voor in onze Winterslaapsessie op onze Facebook-pagina.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

27 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief