Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tiny Legs Tim – “Elsewhere Bound”

Tiny Legs Tim zoekt alle hoeken van de bluesmuziek op en kent Blues dan ook zoals hij zijn broekzak kent. De Belgische gitaarvirtuoos Tim bracht in 2011 zijn eerste cd uit nadat hij zes jaar vocht voor zijn leven binnen en buiten het ziekenhuis. Sindsdien volgden er nog drie albums en een livealbum vanop het Sint-Jacobsplein. Tiny Legs Tim heeft een herkenbare stem en als er een DVD bij het live album zou zitten, dan zou je zien dat er veel gedanst wordt op zijn melodieuze muziek.

Volgend jaar, op 1 februari, brengt hij een nieuwe cd uit en eerder deze week bracht hij daarvan de eerste single en titeltrack uit. “Elsewhere Bound” is een degelijk bluesnummers, zoals we gewoon zijn van Tiny Legs Tim. De blazers, percussie, piano, zijn gitaar en stem zorgen ervoor dat je je blues-benen moeilijk kan stilhouden.

Wie zijn bluesbenen wil losgooien tijdens een optreden van Tiny Legs Tim kan dat volgend jaar doen in de AB te Brussel (1 maart), De Roma in Antwerpen (8 maart), Het Casino van Sint-Niklaas (op 28 maart), 4AD in Diksmuide (29 maart) of in de Gentste Handelsbeurs (14 mei).  Kan je niet wachten tot volgend jaar? Op 15 december dit jaar treedt hij nog op in de Arenbergschouwburg in Antwerpen!

Facebook TLTWebsite TLT

8 december 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief