Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Peet – “Passer”

Binnen exact tien dagen verschijnt het nieuwe project van Peet, Mecman. De ep zal bestaan uit maar liefst elf nummers, waarvan we in oktober al een eerste kregen met het chille “La Vibe“. Peet maakte de afgelopen jaren naam en faam met zijn kompanen Félé Flingue en dj/producer Morgan als Le 77, waarmee ze over het hele land wel te vinden waren. Le 77 zal door het soloproject van Peet niet verdwijnen, want er staan reeds een heleboel shows gepland in 2019. Gisteren verscheen echter eindelijk de tweede single, “Passer”, van Peet die opnieuw heel chill aanvoelt.

Met “La Vibe” kreeg hij ons meteen in de goede vibe en dat kan ook van “Passer” gezegd worden. Een lome en chille beat glijdt meteen lekker het gehoorkanaal binnen en zorgt al snel voor een ontspannen sfeer. Ook de manier waarop Peet zijn lyrics brengt, past perfect bij de beat en mist zijn effect niet. “Passer” is bovenal weer bijzonder smooth en zorgt voor een aangenaam contrast met de hedendaagse hiphopwereld waarin het vooral draait om de pompende trapbeats die verder maar weinig inhoud bevatten. Peet bewijst in ieder geval opnieuw dat hij één van de meest underrated rappers is die ons klein Belgenland te bieden heeft.

Facebook

4 december 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter