Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ICTO & R.O.B.B.E – “Silver & Gold”

De Belgische urbanscène wordt elke dag groter en vandaag kunnen we daar ook de opkomende Belgische rapster iCto aan toevoegen. Haar nog zeer prille carrière begon op SoundCloud, waar ze al een heleboel nummers uitbracht die bescheiden succesjes genoemd kunnen worden. Achter het alias verstopt zich de ambitieuze Cato Vercammen die ondanks haar achttien jaar van aanpakken weet. Naast het maken van muziek, houdt ze zich namelijk ook bezig met haar eigen kledinglijn Brix. ICTO is een nieuw, jong dynamisch veulen dat weldra een echte merrie kan worden.

“Silver & Gold” is nog maar de tweede single die ICTO op haar Spotify uitbrengt, maar ook deze keer gaat ze hard. Voor de beats staat Anders garant, die in het verleden al beats maakte voor o.a. Dvtch Norris en Uberdope, en daarmee weet ze ook uit te pakken. Vercammen spit haar bars met een gezond portie zelfvertrouwen, wat je duidelijk in de audio kan horen. Ook R.O.B.B.E brengt met de momenteel zeer populaire Brusselse flow nog een extra dimensie aan het nummer. Met “Silver & Gold” gaat ICTO niet voor zilver, maar voor goud. Een blinkende, strakke nieuwe single van een opkomend talent.

Facebook

https://soundcloud.com/user-267107380/icto-silver-gold-ft-robbe-prod-anders

 

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "LOL.LY"

ICTO blijft maar singles op ons afvuren! De Vlaams-Brabantse rapster bracht afgelopen zomer nog de twee uitstekende singles “Who Am I?” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps feat. DVTCH NORRIS, blackwave. - "Something"

Toen de Brusselse Murenzibroers eind maart begonnen aan hun Yellockdown Project, hadden ze allicht niet voorzien dat de coronamaatregelen zo lang zouden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "Who Am I?"

De Vlaams-Brabantse ICTO blijft hard gaan. Ze had zich voorgenomen elke maand een nummer te releasen, wat haar aardig lukte. In maart…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.