Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ICTO & R.O.B.B.E – “Silver & Gold”

De Belgische urbanscène wordt elke dag groter en vandaag kunnen we daar ook de opkomende Belgische rapster iCto aan toevoegen. Haar nog zeer prille carrière begon op SoundCloud, waar ze al een heleboel nummers uitbracht die bescheiden succesjes genoemd kunnen worden. Achter het alias verstopt zich de ambitieuze Cato Vercammen die ondanks haar achttien jaar van aanpakken weet. Naast het maken van muziek, houdt ze zich namelijk ook bezig met haar eigen kledinglijn Brix. ICTO is een nieuw, jong dynamisch veulen dat weldra een echte merrie kan worden.

“Silver & Gold” is nog maar de tweede single die ICTO op haar Spotify uitbrengt, maar ook deze keer gaat ze hard. Voor de beats staat Anders garant, die in het verleden al beats maakte voor o.a. Dvtch Norris en Uberdope, en daarmee weet ze ook uit te pakken. Vercammen spit haar bars met een gezond portie zelfvertrouwen, wat je duidelijk in de audio kan horen. Ook R.O.B.B.E brengt met de momenteel zeer populaire Brusselse flow nog een extra dimensie aan het nummer. Met “Silver & Gold” gaat ICTO niet voor zilver, maar voor goud. Een blinkende, strakke nieuwe single van een opkomend talent.

Facebook

 

1 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter