Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Cut Kid – “Deafening”

De tweede plaat van de Liverpoolse band Clean Cut Kid is in aantocht en daarop krijgen we ook een lichtjes aangepaste sound te horen. De band rond frontman Mike Halls brak in 2017 door in hun thuisland met hun debuutplaat Felt, waarmee ze al snel voor volgelopen zalen mochten spelen. Na een muzikale stilte van een klein jaar, werd in september de single “Emily” de wereld ingestuurd. Gisterenavond ging alvast het tweede voorsmaakje “Deafening” bij Annie Mac op BBC Radio 1 in première, wat we duidelijk weten te appreciëren.

Een vette basslijnintro van nieuwe aanwinst Gaz Bullock, meer is niet nodig om ons helemaal mee te krijgen op “Deafening”. “Deafening” is bovenal ook zeer groovy en catchy en blijft uiterst snel in onze hoofden hangen. De samenzang tijdens het refrein vinden we bovendien een pluspunt gezien deze het nog een tikkeltje levendiger maakt. Bovendien is “Deafening” één van de weinige nummers waarin de frontman tijdens het nummer aan het plassen is. Dat had voor ons niet gehoeven en vinden we een iets te speciale manier om de aandacht van de luisteraar te vestigen. Desondanks kunnen we “Deafening” duidelijk smaken en krijgen we een Clean Cut Kid in topvorm te horen.

Facebook

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Cut Kid - "Emily"

Vorig jaar bracht de Liverpoolse band Clean Cut Kid hun debuutplaat Felt uit. Met hun vrolijke indierock wisten ze al een mooie…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 27 februari - 5 maart 2017

Filmpjes zijn er iedere week en ook een intro is er iedere week nodig. De ene keer gaat dat al wat makkelijker…
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 15 - 21 juni

Iedereen had deze week precies het slimme idee om vlak voor de zomer een videoclip uit te brengen. Helaas is dit niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.