Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Orielles – “Bobbi’s Second World”

Het aanstekelijk debuut van The Orielles dateert nog maar van begin dit jaar, maar de groep uit Londen bracht vandaag alweer een nieuwe single uit: “Bobbi’s Second World”. Het is het eerste nummer dat we horen sinds ze de komst van een nieuw, vierde bandlid, Al Morgan Stephens.

De ingrediënten die de muziek van The Orielles zo fris en energiek maakt, zijn echter nog steeds aanwezig op “Bobbi’s Second World”. Het viertal laat zich inspireren door de meest dansbare geluiden uit de indie- en undergroundscene van de jaren ’80 en klinkt groter dan tevoren. Het levert weer een strak nummer op waar de funky ritmes, coole vocals en de toeters en bellen niet ontbreken. The Orielles laten nog maar eens horen dat ze een van de meest plezierige maar sterke bands van het moment zijn.

Naast de nieuwe single heeft de band trouwens nog een cover als extraatje in petto. The Orielles brachten de clubhit “It Makes You Forget (Itgehane)” (die Peggy Gou eerder dit jaar uitbracht) in hun eigen funky versie.

Related posts
LiveRecensies

Motel Mozaïque (Dag 2): Verwondering afgewisseld met teleurstelling

De tweede dag van Motel Mozaïque was de eerste volle festivaldag in Rotterdam, wat betekende dat we al relatief vroeg op pad…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #20

Er verschijnen doorheen het jaar zoveel albums dat het heel moeilijk is om alles een volledige recensie te geven. Daarom vonden we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Orielles - "Space Samba (Disco Volador Theme)"

Een tweede album maken is altijd iets moeilijker dan dat eerste, maar het lijkt erop dat The Orielles net veel meer plezier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.