Muzieknieuwtjes

Fleetwood Mac is de headliner van Werchter Boutique 2019!

Alweer uitstekend festivalnieuws deze week want de iconische Engelse band Fleetwood Mac speelt op zaterdag 8 juni op Werchter Boutique. De geruchten gingen al langer de ronde dat ze nog eens een Europese tour zouden doen, nadat ze in september al een Amerikaanse tour hadden aangekondigd. De band uit London zal wel zonder Lindsey Buckingham op tour gaan nadat hij werd ontslagen als bandlid. Fleetwood Mac heeft heel wat evergreens in hun discografie staan waaronder “Go Your Own Way”, “Dreams” en “Everywhere”, die ze hoogstwaarschijnlijk ook zullen spelen op hun Werchter debuut. Daarnaast maakte Pinkpop ze zonet ook bekend als de eerste headliner van hun vijftigste editie. Op meer nieuwe namen voor Werchter Boutique zullen we nog even moeten wachten.

Tickets voor Werchter Boutique zijn vanaf vrijdag 9 november te koop!

6 november 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief