Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “when the party’s over”

Billie Eilish is de grootste popster die geboren is in de jaren 2000 en heeft op haar zestienjarige leeftijd al zoveel bereikt wat anderen pas in hun twintigers bereiken. Nadat ze in 2017 met haar debuut don’t smile at me kwam, bracht ze dit jaar al een heleboel nieuwe nummers uit. In februari stond ze nog in een hopeloos uitverkochte Botanique, maar volgend jaar keert ze al terug naar België voor een binnen minuten uitverkocht concert in La Madeleine in Brussel. In aanloop naar haar uitverkochte 1 by 1 tour brengt ze nog een aantal nieuwe nummers uit, net zoals vandaag.

“where’s the party over” is haar vierde single die ze dit jaar uitbrengt en is meteen ook haar meest ingetogen nummer. Met enkel een piano en subtiele elektronische invloeden, stelt ze haar stem op de voorgrond en stelt ze zich fragiel op. Geen mysterieuze of duistere pop deze keer, maar dromerigheid staat centraal en ook hiermee weet ze te overtuigen. Het nummer sluit goed aan bij “lovely” waarvoor Eilish samenwerkte met Khalid en heeft een sereniteit die haar enorm goed staat.

1442 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GAYLE – “ur just horny”

In een carrière kan het anno 2022 snel gaan. Taylor Gayle Rutherford is amper zeventien jaar jong, maar de Texaanse tiener zit…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Billie Eilish – Happier Than Ever (★★★★): Grote meisjes worden nóg groter

Je hebt veertienjarigen die godganse dagen met hun Legoblokjes spelen en je hebt er die vanuit hun slaapkamertje de wereld in zwijm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.