Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “when the party’s over”

Billie Eilish is de grootste popster die geboren is in de jaren 2000 en heeft op haar zestienjarige leeftijd al zoveel bereikt wat anderen pas in hun twintigers bereiken. Nadat ze in 2017 met haar debuut don’t smile at me kwam, bracht ze dit jaar al een heleboel nieuwe nummers uit. In februari stond ze nog in een hopeloos uitverkochte Botanique, maar volgend jaar keert ze al terug naar België voor een binnen minuten uitverkocht concert in La Madeleine in Brussel. In aanloop naar haar uitverkochte 1 by 1 tour brengt ze nog een aantal nieuwe nummers uit, net zoals vandaag.

“where’s the party over” is haar vierde single die ze dit jaar uitbrengt en is meteen ook haar meest ingetogen nummer. Met enkel een piano en subtiele elektronische invloeden, stelt ze haar stem op de voorgrond en stelt ze zich fragiel op. Geen mysterieuze of duistere pop deze keer, maar dromerigheid staat centraal en ook hiermee weet ze te overtuigen. Het nummer sluit goed aan bij “lovely” waarvoor Eilish samenwerkte met Khalid en heeft een sereniteit die haar enorm goed staat.

1656 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dove Cameron - "Bad Idea"

Voor sommige artiesten is het moeilijk om een label van zich af te schudden. Ook bij Dove Cameron zal dit waarschijnlijk het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Before I Go"

In februari maakten we voor het eerst kennis met de rijzende ster Sophia Alexa, die ons toen met de single “Hit and…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dora Jar - "Bumblebee"

Op een dag waarop Beyoncé een nieuw album dropt, is het voor heel wat artiesten moeilijk om de aandacht naar zich toe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.