banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing But Thieves – “Forever & Ever More”

Vorig jaar brachten de Britse rockers Nothing But Thieves hun tweede plaat Broken Machine uit. Deze deed het niet enkel goed in hun thuisland, het Verenigd Koninkrijk. Ook in andere landen in Europa zoals bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, België en tal van Oost-Europese landen kreeg hun populariteit een enorme boost en spelen ze nu concerten voor meerdere duizenden muziekliefhebbers. Afgelopen weekend speelde het vijftal uit Southend on Sea nog op Reading Festival en Leeds Festival en daar stelden ze ook hun gloednieuwe single “Forever & Ever Me” in première voor. Het nummer, dat vandaag op alle platformen verscheen, zal ook staan op de verrassings-EP What Did You Think When You Made Me This Way? dat op 19 oktober zal verschijnen!

Nothing But Thieves is er nooit vies van om wat te experimenteren en variatie te stoppen in hun muziek zoals we al op Broken Machine konden vaststellen. Het verwondert dan ook niet dat we op hun nieuwste single “Forever & Ever Me” weer iets ‘anders’ te horen krijgen. Wat elektronische klanken en een ongewone opbouw zorgen voor een interessant nummer dat toch nog altijd als Nothing But Thieves klinkt. Dat komt voornamelijk door de strakke gitaarriffs en de unieke stem van frontman Conor Mason. Een echte hitsingle is “Forever & Ever Me” zeker niet geworden, maar wel een uiterst geslaagd rocknummer dat smaakt naar meer.

Op woensdag 14 november speelt Nothing But Thieves in de Ancienne Belgique in Brussel.

Facebook

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Queens of the Stone Age, alt-J, Jamie xx, Jorja Smith en veel meer naar Rock Werchter 2022!

We hebben er de afgelopen jaren naar gehunkerd, maar in 2022 zal onze knaldrang eindelijk worden beantwoord. Een van de plaatsen waar…
AlbumsRecensies

Nothing but Thieves - Moral Panic II (★★★½): Een kleine kers op de taart

Dat de mannen van Nothing but Thieves op dreef zijn, hoef je ons niet meer te vertellen. Sinds enkele jaren kunnen we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing But Thieves - "Miracle, Baby"

Het loopt de laatste jaren op wieltjes voor Nothing But Thieves. Zeker in België en Nederland is de populariteit van Conor Mason…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.