Features

Albumpremière Psychonaut – Unfold The God Man

© Sam Coussens

Op 1 september stelt Psychonaut zijn eerste langspeler voor in Kavka te Antwerpen in het gezelschap van Hermànn en MANTIS. Daar mag je je verwachten aan een trip van boven het uur gevuld met potige riffs, stevige vocals en een volwassen sound. Na twee mild onthaalde EP’s in 2014 en 2016 overstijgt het trio Psychonaut zijn reeds imposante sound op de debuutplaat met een al even imposante titel: Unfold the God Man. Het blijkt een conceptalbum dat lang vergeten spirituele thema’s met een bombastische zwaai terug van onder het stof haalt. Redden wie zich redden kan, want dit kan zo maar even dé Belgische metalplaat van 2018 zijn.

Omdat 1 september nog heel ver weg is, mogen wij met dank aan de band de plaat al integraal aan jullie voorstellen. Een exclusieve pre-stream zo u wil. Negen nummers lang kan je genieten en aanschouwen hoe Psychonaut de goddelijke man ontvouwt. Heel wat mythologische verwijzingen krijg je ook terug op het album en zo valt er altijd wel iets te ontdekken. Hoe je dat doet? Door hieronder gewoon op play te duwen en je te laten meeslepen in de wereld van Unfold the God Man.

Evenement: klik hier.

https://soundcloud.com/psychonautband/sets/unfold-the-god-man-private/s-qJux1

2969 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Mantis – Glint (★★★½): Stevige voortzetting

Mantis is een groep uit Maaseik, nabij de Nederlands-Limburgse grens. Gewapend met een wel erg lastig te googelen naam laat het voormalige…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mantis - "Stereo No Aware"

Na de release van debuutalbum Magnolia vinden we het Maaseikse vijftal Mantis een van de mooiste verborgen pareltjes uit het Belgische muzieklandschap….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mantis – “Tropic of Nothing”

Mantis profileert zich al een aantal jaar als een van ‘s lands interessantste instrumentale rockbands. Na een duo ep’s kwam de groep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.