Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lala Lala – “Water Over Sex”

© Matthew James Wilson

Oorspronkelijk komt Lillie West uit London, maar sinds haar tiener jaren woont ze al in de VS. Het brein achter het project Lala Lala heeft zich nu in Chicago gevestigd en staat op het punt om een nieuw album te lossen met de naam The Lamb. Geschreven werd de plaat, die op 29 september uitkomt, in een tijd dat Lillie paranoïde was geworden door een huis invasie. Dierbare mensen uit haar omgeving die het leven lieten en geweld tegen haar en haar vrienden. Geen makkelijke periode dus, maar ze lijkt er het beste van te hebben gemaakt. Na “Destroyer” krijgen we nu alvast een tweede single “Water Over Sex” die natuurlijk ook op The Lamb terug te vinden zal zijn.

Op “Water Over Sex” reflecteert Lillie over zichzelf, hoe ze overspoelt wordt van angsten. Ook de paranoïde gedachten die ze heeft, en het geluk dat ze in het leven tegenkwam en wordt afgepakt om de wegschaal terug in balans te brengen, staan centraal. De laidback vocals van Lillie West versterken het verhaal, maar geven het nummer zeker ook geen zwaarmoedige ondertoon. Het simpele gitaarspel geeft “Water Over Sex” een zweverig gevoel dat ons ten zeerste kan bekoren. Een sterk tweede nummer van Lala Lala waarmee ze ons weer een inkijk geeft in haar niet altijd gemakkelijk leven.

Facebook

1414 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lala Lala - "DIVER"

Lala Lala is de alias van de Amerikaanse Lillie West. Haar debuutalbum Sleepyhead zag het licht al in 2016, toen haar indierock…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Porridge Radio & Lala Lala - "Good For You"

Quarantaine, voor sommigen is het een vloek, voor anderen een zege. Voor Porridge Radio was het alvast een zegen wat betreft de…
AlbumsRecensies

Lala Lala - The Lamb (★★★): Catchy, maar inwisselbaar

Lala Lala is een naam die steeds meer weerklank verzamelt in de indie rockscene. Lillie West, een Londense die nu in Chicago…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.