Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Porridge Radio & Lala Lala – “Good For You”

Quarantaine, voor sommigen is het een vloek, voor anderen een zege. Voor Porridge Radio was het alvast een zegen wat betreft de samenwerking met Lala Lala. “Good For You” maakten ze samen in  lockdown en voor Porridge Radio is het meteen ook het eerste nieuwe werk sinds de fantastische plaat die dit jaar uitkwam. De single zelf werd gemaakt door Dana van Porridge Radio, en met de delen die Lala Lala eraan toevoegde, krijg je meteen een rijk gevoel in de sound.

“Good For You” is een herkenbaar Porridge Radio-nummer geworden. De vocals van de twee dames lijken elkaar perfect aan te vullen in de dromerigheid waarmee ze te werk gaan. De eerste twee minuten van de song klinken erg zweverig, tot er een wijziging in de sfeer opduikt en het er allemaal iets harder en dynamischer aan toegaat. Classic Porridge Radio zouden we durven zeggen, maar het blijft intiem en breekbaar met ruimte voor hier en daar wat kracht. Alweer een straf nummer erbij!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 juli 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief