banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze – “Faces”

Na een meer dan geslaagde doortocht op Pukkelpop afgelopen weekend, lost het Franse DJ-duo The Blaze vandaag de derde single in aanloop naar de release van hun debuutalbum Dancehall dat op 7 september uitkomt. De twee vorige singles waren alvast een schot in de roos. Het duo staat niet alleen bekend voor hun fantastische muziek, maar ook voor hun uitmuntende videoclips. Zo werd de leadsingle “Heaven” vergezeld van een parel van een videoclip. En ook de tweede single “She” werd ook zonder videoclip op veel lovende kritieken onthaald.

“Faces” is dus de derde en hoogstwaarschijnlijk laatste single die we te horen zullen krijgen voor de volledige albumrelease. Het nummer begint met een intro op de piano waarna we opnieuw de gekende (chopped) vocals te horen krijgen. “Faces” is iets meer uptempo dan zijn voorgangers en dat maakt het ook wat dansbaarder. We kunnen enkel en alleen hopen dat ook dit nummer gepaard zal gaan met een cinemawaardige videoclip.

Na het uitbrengen van het album komt er normaal gezien ook terug een Europese tournee. Fans van een audiovisueel housespektakel houden dus best hun ogen open.

Twitter / Instagram / Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Enfant Sauvage - "Silent Love"

Na drie jaar bijna onafgebroken op tour te zijn geweest met The Blaze, werd het voor Guillaume Alric tijd om aan een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze ft. Octavian - "Somewhere"

Naast elkaars neef zijn Guillaume en Jonathan Alric ook producers en regisseurs. Met The Blaze bundelden ze hun krachten, en dat leverde…
LiveRecensies

Rock Werchter 2019 (Festivaldag 3): Een dagje natuurlijke sauna

Nu we dag drie hebben bereikt, zitten we officieel over de helft van Rock Werchter 2019. De voorbije dagen was het al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.