Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze – “Faces”

Na een meer dan geslaagde doortocht op Pukkelpop afgelopen weekend, lost het Franse DJ-duo The Blaze vandaag de derde single in aanloop naar de release van hun debuutalbum Dancehall dat op 7 september uitkomt. De twee vorige singles waren alvast een schot in de roos. Het duo staat niet alleen bekend voor hun fantastische muziek, maar ook voor hun uitmuntende videoclips. Zo werd de leadsingle “Heaven” vergezeld van een parel van een videoclip. En ook de tweede single “She” werd ook zonder videoclip op veel lovende kritieken onthaald.

“Faces” is dus de derde en hoogstwaarschijnlijk laatste single die we te horen zullen krijgen voor de volledige albumrelease. Het nummer begint met een intro op de piano waarna we opnieuw de gekende (chopped) vocals te horen krijgen. “Faces” is iets meer uptempo dan zijn voorgangers en dat maakt het ook wat dansbaarder. We kunnen enkel en alleen hopen dat ook dit nummer gepaard zal gaan met een cinemawaardige videoclip.

Na het uitbrengen van het album komt er normaal gezien ook terug een Europese tournee. Fans van een audiovisueel housespektakel houden dus best hun ogen open.

Twitter / Instagram / Facebook

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Blaze - JUNGLE (★★½): Verdwaald in de jungle van voorspelbaarheid

Filmregisseurs van opleiding, maar producers in het dagelijkse werkleven: dat zijn Guillaume en Jonathan Alric uit Parijs. De Fransmannen vormen sinds 2016…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze - "CLASH"

Het heeft enige tijd geduurd, maar binnen een kleine maand komt The Blaze nog eens met een album op de proppen. Het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.