Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Peaks – “Electric Fires”

Will Gardner en de zijnen werkten de laatste jaren weer aan een nieuwe plaat met hun band Black Peaks. Hun vorige voorsmaakje “Home” wist opnieuw sterk uit de hoek te komen en bewees dat de vier heren uit Brighton nog steeds garant staan voor loeiharde post-rock die je bij de keel grijpt. Hun tweede plaat All That Divides staat pas voor oktober gepland, maar dat weerhoudt Black Peaks niet om nog eens een nieuwe single, “Electric Fires”, van de plaat de droppen.

“Electric Fires” knalt meteen door de speakers met zijn stevige baslijn en de harde drums. Ook de stem van frontman Will Frontman toont weer wat voor een bereik die heeft: van ‘normaal’ zingen tot echt schreeuwen. “Electric Fires” gaat in vergelijking met “Home” weer wat meer de hardere tour op en dat zorgt voor een gigantische geluidsmuur die op de luisteraars wordt afgevuurd. Weer een goede nieuwe single van het viertal Black Peaks die de lat voor de nieuwe plaat opnieuw een tik hoger weet te leggen.

De eerstvolgende kans om Black Peaks in België aan het werk te zien is op 27 oktober op Groezrock Indoor in Hasselt.

Facebook

1871 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Peaks - "King"

In oktober moet Black Peaks helaas een aantal shows cancellen wegens aanhoudende moeilijkheden met de sepsis die frontman Will Gardner onlangs opliep….
LiveRecensies

Graspop Metal Meeting (Festivaldag 1): Telt donderdag nu mee of niet?

Voor velen begint het festival pas op vrijdag, donderdag is zo de dag waarop je als het kan je tent al komt…
LiveRecensies

Groezrock indoor @ Muziekodroom: "Wat buiten kan, mag binnen ook"

Groezrock is voor velen een jaarlijks evenement dat niet mag ontbreken op hun festivallijst. Voor de punk(rock) en hardcore liefhebber een uitgelezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.