Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Kojey Radical – “97′” & “Pure”

 

© Clara Renner

Groot-Brittanië – en bij uitstek Europa – moet al een tijdje niet meer onder doen aan Amerika wat betreft hiphop. Dat hebben we al meerdere malen kunnen vaststellen uit het bakken talent dat maar blijft opkomen zoals bijvoorbeeld Kojey Radical. In zijn thuisstad London kennen ze hem ondertussen al, maar nu gaat de rest van West-Europa ook stilletjes aan voor de bijl voor de Londense MC. Zijn stijl wordt vooral gekenmerkt door zeer diverse hiphop sounds en poëtische teksten. Nu heeft Kojey weer muziek gedropt met de nummers “97′” en “Pure” die weer lekker viben bij deze temperaturen.

“97′” heeft een toegankelijke beat die je meteen meekrijgt en een strakke flow waardoor het nummer evengoed van Drake of dergelijke grootheden uit het vak zou kunnen zijn. “97′” heeft ook iets herkenbaars in zich waardoor het ook na meerdere luisterbeurten blijft verrassen. “Pure” klinkt daarentegen zoals de naam al doet vermoeden iets puurder en gaat meer de old skool hiphop kant op. Ook focust “Pure” wat meer op de heerlijk diepe stem van de Britse MC wat ervoor zorgt dat de verhalen die de twintiger te vertellen heeft nog beter over komen. Kojey Radical laat op zijn twee nieuwe nummers twee nieuwe kanten van zichzelf zien waarbij we moeten toegeven dat beiden ons wel konden bekoren.

Facebook

1 augustus 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief