Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lil Yachty, Cardi B & Offset – “Who Want The Smoke”

Het is de laatste Jaren een echte trend geworden voor hiphopsterren, om je artiestennaam te vormen met oftewel het voorzetsel ‘Lil’ of ‘Big’. De Amerikaanse rapper Lil Yachty doet er ook aan mee en brengt vandaag een gloednieuw nummer uit. Hij bundelt daarvoor de krachten met rapsensatie Cardi B en diens echtgenoot Offset, bekend van het hiphopensemble Migos.

“Who Want The Smoke” wordt gekenmerkt door een echte oorwurm van een refrein, verzorgd door Yachty en enkele staalharde rap verses, waar vooral Cardi B bevestigt. Ze gebruikt haar tijd om vooral haarzelf op te hemelen en de wereld nog maar eens te vertellen dat zij de nieuwe hiphopqueen is. Dat ze écht wel kan rappen, wisten we natuurlijk al langer. Ook haar wederhelft geeft het beste van zichzelf. Offset is al jaren deel van Migos, één van de grootste hiphopacts van het moment. Hun talent tilt dit nummer naar een hoger niveau.

Wie een beetje openstaat voor de modernere vorm van hiphop, zal dit nummer zeker kunnen appreciëren. Als je geen fan bent van deze muziek, zal je het nummer waarschijnlijk niets vinden. Aan u om te proberen.

Facebook

6 juli 2018

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief