Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Yachty, Cardi B & Offset – “Who Want The Smoke”

Het is de laatste Jaren een echte trend geworden voor hiphopsterren, om je artiestennaam te vormen met oftewel het voorzetsel ‘Lil’ of ‘Big’. De Amerikaanse rapper Lil Yachty doet er ook aan mee en brengt vandaag een gloednieuw nummer uit. Hij bundelt daarvoor de krachten met rapsensatie Cardi B en diens echtgenoot Offset, bekend van het hiphopensemble Migos.

“Who Want The Smoke” wordt gekenmerkt door een echte oorwurm van een refrein, verzorgd door Yachty en enkele staalharde rap verses, waar vooral Cardi B bevestigt. Ze gebruikt haar tijd om vooral haarzelf op te hemelen en de wereld nog maar eens te vertellen dat zij de nieuwe hiphopqueen is. Dat ze écht wel kan rappen, wisten we natuurlijk al langer. Ook haar wederhelft geeft het beste van zichzelf. Offset is al jaren deel van Migos, één van de grootste hiphopacts van het moment. Hun talent tilt dit nummer naar een hoger niveau.

Wie een beetje openstaat voor de modernere vorm van hiphop, zal dit nummer zeker kunnen appreciëren. Als je geen fan bent van deze muziek, zal je het nummer waarschijnlijk niets vinden. Aan u om te proberen.

Facebook

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani - "Wild Side" (feat. Cardi B)

Het is intussen alweer een hele tijd geleden dat de Amerikaanse vrouwengroep Fifth Harmony de radiozenders onveilig maakte. Sinds 2016 aast Normani…
AlbumsRecensies

Migos - Culture III (★★★): De trilogie is compleet

Na een jaar coronavertraging is Migos eindelijk terug met het laatste deel van de Culture-trilogie. De hiphopgroep uit Atlanta domineerde tussen 2016…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.