Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nile Rodgers & CHIC ft. Vic Mensa, Mura Masa en Cosha – “Till The World Falls”

Tijd om het stof van je discolaarzen en glitterpakken te blazen. Nile Rodgers en CHIC, bekend van singles als “Le Freak”, “Good Times” en “I Want Your Love” komen na 26 jaar radiostilte met een nieuw album, It’s About Time. De plaat zelf wordt pas verwacht op 14 september, maar de discolegendes laten je er alvast eens van proeven met een eerste single “Till The World Falls”, die ze samen met Vic Mensa, Mura Masa en Cocha maakten. Het nummer werd geproducet door Rodgers, Mura Masa, Anderson .Paak, Anaïs, Vic Mensa en NAO.

“Till The World Falls” katapulteert je meteen terug naar de seventies, waar het discogenre hoogtij vierde. Het nummer roept op om dekking te zoeken op de dansvloer, omdat de wereld toch compleet gek is geworden. Dat Rodgers een meester in het genre is wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Zijn typische gitaarlijnen gaan in samenspel met de vrouwelijke stemmen en de rapverses. Het aanstekelijke dansritme en de funky melodie zorgen opgeteld voor een oorworm van formaat. Alsof ze nooit zijn weggeweest!

Nile Rodgers en CHIC staan op 12 augustus in Kursaal Oostende en op 19 augustus in de AB.

Facebook / Website

22 juni 2018

About Author

Juno Berckmoes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief