Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus & Tanner Alexander – “Lately”

Ze is de zus van één van de meest controversiële popsterren ter wereld, maar afschrikken laat ze zich hierdoor niet. Noah Cyrus, de zus van Miley Cyrus en lid van de ‘Cyrus-clan’, is nog maar enkele maanden volwassen, maar heeft al meer meegemaakt dan een heleboel andere mensen. In 2016 verscheen ze met haar debuutsingle “Make Me (Cry)” uit het niets in de muziekwereld en liet ze veel mensen met verstomming achter. Noah bleek hetzelfde talent als haar bekende zus te hebben en scoorde sindsdien enkele hits waarvan “All Falls Down” met Alan Walker en Digital Farm Animals de grootste is.

Noah Cyrus werkte al met enkele ronkende namen samen. Zo hoorde je haar al aan de zij van o.a. Jake Bugg, MØ of XXXtentacions en ook deze keer krijgt ze de hulp van een andere artiest. Voor “Lately” werkte ze samen met de debuterende zanger Tanner Alexander en het resultaat mag er zijn. Het nummer klinkt door de gitaar en de harmonieën lichtjes country en weet door het goed gekozen ritme voor ‘schwung’ te zorgen. Noah Cyrus is nog zeer jong en we kunnen ons goed inbeelden dat ze binnen enkele jaren dezelfde roem als haar wereldbekende zus zal hebben.

15 juni 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief