Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus & Vance Joy – “Everybody Needs Someone”

Opgroeien als zusje en dochter van maakt het zelf doorbreken in de muziekwereld ofwel makkelijker ofwel juist moeilijker. Amerikaans zangeres Noah Cyrus, en zusje van befaamde Miley Cyrus en dochter van Billy Ray Cyrus, lijkt daar geen last van te hebben en maakt sinds “Make Me Cry” uit 2016 muziek die ons tot tranen toe brengt. Australisch singer-songwriter Vance Joy kennen we dan weer van zijn monsterhit “Riptide” en daarbij mee aan de top stond van de indiemuzieksensaties van 2013. Samen zijn ze goed voor meer dan dertig miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en nu slaan deze twee artiesten de handen in elkaar op “Everybody Needs Someone”.

Cyrus vliegt direct met de deur in huis en neemt de leiding van het nummer, begeleidt door rustig gitaargetokkel dat we perfect kunnen plaatsen bij het gitaarspel dat we kennen van Vance Joy. Al snel komt er wat banjo bij en zitten we helemaal in de alternatieve bluegrass-niche, dat we al konden horen bij het debuutalbum van Cyrus. Vance Joy’s stem is een mooie aanvulling op die van de Amerikaanse en vormen zo een harmonieus en organisch geheel. Samen zingen ze over pijnlijke voorgaande liefdes, maar tegelijk laten ze duidelijk maken dat ze open staan voor nieuwe avonturen want iedereen heeft iemand nodig, aldus het paar. De rasperige stem van Cyrus, het gitaarspel van Vance Joy en de bluegrass-invloeden; het gaat allemaal heel mooi samen en wij kunnen niet anders dan genieten.

Noah Cyrus: Facebook / Instagram / Twitter / Website
Vance Joy: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

150 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Bay - "Everybody Needs Someone"

In 2014 leerden we James Bay kennen met “Let It Go”, “Hold Back The River” en natuurlijk ook zijn herkenbare hoed. Zijn…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Vance Joy - In Our Own Sweet Time (★★★½): Ontsnappen aan de tijd

De naam James Gabriel Keogh doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar zing de openingszin van het nummer “Riptide” en je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vance Joy - "Every Side Of You"

Vance Joy leerde we in 2013 kennen dankzij de wereldhit “Riptide”. Dat nummer is ondertussen goed voor 1,5 miljard streams en het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.